Med člani Zelenega omrežja Slovenije izbiramo najbolj uspešne trajnostne prakse upravljanja zaposlenih.

Trajnostnega upravljanja in razvoja ni brez zaposlenih. Zaposleni s svojimi znanji, kompetencami, idejami, izkušnjami in medsebojnimi odnosi lahko ustvarjajo trajnostno vrednost podjetja. Zato je trajnostno upravljanje zaposlenih ključ za uspešnost podjetja ter pridobivanje in ohranjanje talentov.

Kakšni so vaši programi in projekti trajnostnega upravljanja zaposlenih? Kako zaposlene vključujete v trajnostne aktivnosti? Na kakšne načine skrbite za njihov osebnostni razvoj in razvoj njihovih kompetenc? Delite svojo dobro prakso s področja trajnostnega upravljanja zaposlenih in se pozicionirajte kot organizacija/podjetje, ki se zaveda svoje odgovornosti do zaposlenih.

V natečaju »Uspešne trajnostne prakse upravljanja zaposlenih« lahko sodeluje vsak član Zelenega omrežja Slovenije, ki izpolni priložen obrazec v nadaljevanju, ki vključuje:

  • osnovne podatke o podjetju/organizaciji,
  • navedbo in kratek opis programa in projektov za trajnostno upravljanje zaposlenih,
  • naslovno fotografijo, ki ponazarja opisano (fotografija naj bo v visoki ločljivosti),
  • kratko video predstavitev dobre prakse, aktivnosti za trajnostno upravljanje zaposlenih (dolžine do 3 min, lahko je posneto s katero od spletnih platform Teams, Zoom idr., ali mobilnim telefonom).

K sodelovanju na natečaj se lahko prijavite do vključno ponedeljka, 3. 10. 2022, na tej povezavi. Sodelovanje na natečaju je brezplačno.

Obrazec, kjer navedete vašo dobro prakso, lahko izpolnite do vključno ponedeljka, 10. 10. 2022. Obrazec je na voljo na tej povezavi.

Vabilo z več informacijami o natečaju:

Vabilo na natečaj Uspešne trajnostne prakse upravljanja zaposlenih

SPLETNO GLASOVANJE:

Spletno glasovanje za najboljšo trajnostno prakso po izboru javnosti poteka med ponedeljkom, 24. 10. 2022, in vključno ponedeljkom, 14. 11. 2022. Vsak lahko odda en e-glas oziroma lahko e-glasuje za dobro prakso ene organizacije.
Dobra trajnostna praksa z največ spletnimi glasovi bo postala najbolj prepričljiva trajnostna praksa upravljanja zaposlenih Zelenega omrežja leta 2022.

Vsi člani Zelenega omrežja Slovenije vabljeni k sodelovanju!

Če še niste člani, se lahko pridružite Zelenemu omrežju Slovenije in sodelujete v natečaju.


Natečaj je zaključen. Zmagovalna uspešna praksa po izboru občinstva so Trajnostni izzivi dm Slovenija. Zmagovalcu čestitamo!

Vabljeni k ogledu rezultatov na tej povezavi


Kontakt za več informacij:
Tanja Pangerl
t: 03 42 66 716
e: zeleno-omrezje@zelenaslovenija.si