Zeleno omrežje Slovenije združuje podjetja, lokalne skupnosti, izobraževalne institucije, inštitute, urade in druge pravne subjekte, ki se zavedajo pomena trajnostnega razvoja in družbene odgovornosti. Odpira pot za povezovanje in komuniciranje o okoljskih in trajnostnih projektih, rešitvah, inovacijah in dosežkih.

Izpostavlja trajnostne in okoljske dosežke organizacij, njihove zelene izdelke in storitve ter odkriva njihove konkretne korake na poti k okoljsko in družbeno odgovornemu delovanju. Predstavlja most za povezovanje idej med izobraževalnimi inštitucijami in gospodarstvom, ki lahko s skupnim znanjem in delom prispevajo k uresničitvi marsikatere ideje, ki bi sicer ostala skrita.

Vsi člani Zelenega omrežja brezplačno prejemajo edino specializirano revijo za trajnostni razvoj v Sloveniji ESG. Hkrati lahko v njej in na spletnem portalu Zeleno omrežje Slovenije svoje okoljske in trajnostne projekte komunicirajo s strokovno in splošno javnostjo. S tem Zeleno omrežje izpolnjuje svoje poslanstvo osrednjega okoljskega povezovalca v Sloveniji.

Upravljavec Zelenega omrežja Slovenije je podjetje Fit media d.o.o. v okviru programa Zelena Slovenija. Za partnerstvo in oglaševanje v Zelenem omrežju nas kontaktirajte.

Kontakt za več informacij in naročila

Vas zanima več o Zelenem omrežju Slovenije? Z veseljem vam odgovorimo na vaša vprašanja.

Tanja Pangerl
Tanja Pangerl
Vodja Zelenega omrežja

Pridruži se več kot 400 članom Zelenega omrežja Slovenije!

Zeleno omrežje Slovenije odpira pot za povezovanje in komuniciranje o okoljskih in trajnostnih projektih, rešitvah, inovacijah in dosežkih.

Izpostavlja trajnostne in okoljske dosežke organizacij, njihove zelene izdelke in storitve ter odkriva njihove konkretne korake na poti k okoljsko in družbeno odgovornemu delovanju.

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice Zelene Slovenije
Consent(obvezno)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Prijava na e novice e1653573234559