Zeleno omrežje Slovenije združuje podjetja, lokalne skupnosti, izobraževalne institucije, inštitute, urade in druge pravne subjekte, ki se zavedajo pomena trajnostnega razvoja in družbene odgovornosti. Odpira pot za povezovanje in komuniciranje o okoljskih in trajnostnih projektih, rešitvah, inovacijah in dosežkih.

Izpostavlja trajnostne in okoljske dosežke organizacij, njihove zelene izdelke in storitve ter odkriva njihove konkretne korake na poti k okoljsko in družbeno odgovornemu delovanju. Predstavlja most za povezovanje idej med izobraževalnimi inštitucijami in gospodarstvom, ki lahko s skupnim znanjem in delom prispevajo k uresničitvi marsikatere ideje, ki bi sicer ostala skrita.

Vsi člani Zelenega omrežja brezplačno prejemajo edino specializirano revijo za trajnostni razvoj v Sloveniji EOL. Hkrati lahko v njej in na spletnem portalu Zeleno omrežje Slovenije svoje okoljske in trajnostne projekte komunicirajo s strokovno in splošno javnostjo. S tem Zeleno omrežje izpolnjuje svoje poslanstvo osrednjega okoljskega povezovalca v Sloveniji.

Upravljavec Zelenega omrežja Slovenije je podjetje Fit media d.o.o. v okviru programa Zelena Slovenija. Za partnerstvo in oglaševanje v Zelenem omrežju nas kontaktirajte.

Kontakt za več informacij in naročila

Vas zanima več o Zelenem omrežju Slovenije? Z veseljem vam odgovorimo na vaša vprašanja.

Urska Kosenina 2
Urška Košenina
Vodja trženja Zelenega omrežja
Tanja Pangerl
Tanja Pangerl
Vodja Zelenega omrežja

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice Zelene Slovenije
Consent(obvezno)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Prijava na e novice e1653573234559