Revija EOL

Embalaža. Okolje. Logistika. Edina specializirana revija za trajnostni razvoj v Sloveniji, ki predstavlja in analizira problematiko trajnostnega razvoja Slovenije, s pogledom v Evropo in svet, celovito obravnava dogajanja z okoljskega področja ter spremlja razvoj in trende embalažne panoge in logistike, s poudarkom na njunem trajnostnem razvoju.

V reviji priznani domači in tuji strokovnjaki, podjetja, ministrstva in druge organizacije razkrivajo aktualne problematike in trende v Sloveniji in po svetu, izpostavljajo primere dobrih praks, predstavljajo načrte in programe trajnostnega razvoja, revija pa redno sodeluje tudi z ministrstvi, predvsem Ministrstvom za okolje in prostor idr.

V sklopu članstva v Zelenem omrežju Slovenije imajo podjetja in druge organizacije možnost rednega prejemanja revije EOL in brezplačnega strokovnega sodelovanja, kjer odkrivajo svoje trajnostne prakse, projekte, izdelke, storitve, dosežke in še kaj. Več o Zelenem omrežju Slovenije tukaj.

 

Revija je tudi dober kanal za oglasno ali PR predstavitev trajnostnih embalažnih, okoljskih, logističnih in drugih izdelkov, storitev, projektov, rešitev, zato vabljeni k sodelovanju. Več o možnostih oglasnega sodelovanja najdete v ponudbi na tej povezavi.

 

Prijavite se na e-novice in obveščali vas bomo o aktualnih vsebinah Zelene Slovenije.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija
iz evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje spletne strani je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.