V današnjem globalnem gospodarstvu, ki se sooča s številnimi izzivi, je tesno sodelovanje med podjetji in njihovimi dobavitelji ključno za ohranjanje konkurenčnosti in trajnostnega razvoja poslovanja. Za podjetje Skaza je to še posebej pomembno, saj mu omogoča, da skupaj s svojimi dobavitelji presega pričakovanja kupcev in globalnih multinacionalk, s tem pa krepi lastno blagovno znamko ter celotno oskrbovalno verigo, kar prispeva k rasti in razvoju slovenskega gospodarstva.

Najboljši dobavitelji za leto 2023, ki so bili nagrajeni za svojo predanost in inovativnost, so: FIST d.o.o., METALOPREMA d.o.o. in ORO PLASTIKA d.o.o. Njihov doprinos je neprecenljiv in ključen za strateški razvoj podjetja Skaza ter krepitve konkurenčnosti na domačem in tujih trgih.

V ospredju strategije podjetja Skaza je močno povezovanje z več kot 30 dobavitelji, ki pokrivajo širok spekter področij, kot so granulati, barvila, embalaža, vgradni deli, kooperanti in orodjarji. Skaza se prav tako osredotoča na trajnostno dodano vrednost, vključno z zeleno nabavo, recikliranimi materiali in bio-osnovanimi materiali ter transportom, ki zmanjšuje ogljični odtis. Zato je bil Dan dobaviteljev odlična priložnost za razmislek o tem, kako lahko dobavitelji še dodatno prispevajo k skupnemu uspehu.

Vir: Plastika Skaza d.o.o.