Kompetenčni center za razvoj kadrov v lesarstvu vabi v brezplačne strokovne delavnice na usposabljanje na področju strateškega marketinga, brandinga in oglaševanja.

S skupnimi usposabljanji bodo podjetja spoznala, kako oblikovati najbolj primerno blagovno znamko, ki ustreza trenutnemu stanju na trgu, kako vzpostaviti  delovanje marketinga kot strateške funkcije v podjetju, kako pristopiti, kako izstopati, kako se lotiti in kako meriti digitalno oglaševanje z namenom prodaje. S pridobljenimi znanji se bodo podjetja lahko pripravila še na bolj učinkovito in dovršeno prodajo, znali bodo oblikovati želene identitete blagovne znamke, spoznali bodo kako načrtovati zgodbo o uspehu in kako strateško načrtovati, spoznali bodo kako pri prodaji izdelkov spretno uporabiti digitalna orodja za digitalno oglaševanje. Delavnice bodo interaktivne z vajami in podkrepljene z delom na primerih.

V sklopu usposabljanj so predvidene 4 delavnice, izvajali jih bodo strokovnjaki. Delavnice sofinancira Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport.

Vir: Lesarski grozd