Ekološke moške obleke za ozaveščene moške

Ekološke moške obleke za ozaveščene moške

SensEOL117Obleke za ozaveščene moškeBlagovna znamka moških oblačil Sens je pripravila klasično poslovno in trendovsko ekološko kolekcijo moških oblek za modno in okoljsko ozaveščene moške. »Veliko mi pomeni, kje in iz česa so izdelane tkanine ter kdo izdeluje naše obleke,« pravi oblikovalka in direktorica znamke Zlata Zavašnik.
Tkanina New life & wool je izdelana iz ekološke merino volne in poliesterskih vlaken, ki so v celoti pridobljena iz odpadnih plastenk. Predelava sestavin za ekološko tkanino poteka mehansko, ne uporablja okolju škodljivih kemičnih dodatkov in daje veliko prihrankov: 60 % prihranka energije, 32 % manj emisij CO2 in 94 % manjšo porabo vode. »Poskrbeli smo, da bo lahko poslovni moški, ki zastopa podjetje, svoje delo in sebe, z ekološko poslovno obleko pokazal, da mu je mar tudi za okolje«. Podjetje Sens bo za prihodnjo sezono še dodatno povečalo ponudbo moških oblek izdelanih iz ekološke tkanine.

Sens d.o.o.
www.sens.si

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija
iz evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje spletne strani je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.