Natečaji

Med člani Zelenega omrežja Slovenije izbiramo najbolj prepričljivo, smelo, a hkrati dosegljivo trajnostno zavezo, ki spodbuja konkretne premike, motivira za spremembe in vpliva na doseganje razogljičenja organizacije in širše družbe.

V natečaju lahko sodeluje vsak član Zelenega omrežja Slovenije, ki izpolni obrazec v nadaljevanju, ki vključuje:

  • osnovne podatke o podjetju/organizaciji,
  • navedbo do 5 prioritetnih trajnostnih zavez, ki se nanašajo na področje trajnostnega upravljanja, družbenega okolja ali naravnega okolja,
  • naslovno fotografijo trajnostne zaveze oziroma zavez (fotografija naj bo v visoki ločljivosti).

 

Prijave na natečaj sprejemamo do vključno petka, 6. 5. 2022, na tej povezavi - OBVESTILO: Termin za prijavo je podaljšan do ponedeljka, 23. 5. 2022.
Sodelovanje na natečaju je brezplačno. 

Obrazec, kjer navedete vaše zaveze, lahko izpolnite do vključno petka, 13. 5. 2022. Obrazec je na voljo na tej povezavi. - OBVESTILO: Termin za izpolnitev obrazca je podaljšan do ponedeljka, 30. 5. 2022.

Vse prejete trajnostne zaveze bodo pregledane s strani organizatorja in hkrati objavljene na spletnem portalu za trajnostni razvoj www.zelenaslovenija.si. V juniju bo potekalo spletno glasovanje s strani občinstva in trajnostna zaveza z največ spletnimi glasovi bo prejela nagrado za najbolj prepričljivo trajnostno zavezo Zelenega omrežja leta 2022.

Vabilo z več informacijami o natečaju najdete na tej povezavi.

Vse člane Zelenega omrežja Slovenije vabimo k sodelovanju. Morda javnost prepriča prav vaša trajnostna zaveza!

Kontakt za več informacij:
Tanja Pangerl
t: 03 42 66 716
e: zeleno-omrezje@zelenaslovenija.si

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija
iz evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje spletne strani je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.