Akcija!

Razvoj trajnostnih kompetenc zaposlenih

Katera znanja so nujna in koristna za razvoj trajnostnih kompetenc zaposlenih? Kako trajnostna znanja vključiti v komuniciranje in izobraževanje zaposlenih? Kako z internim komuniciranjem graditi trajnostne kompetence zaposlenih? Na kakšne načine lahko zaposlene vključujemo v trajnostne aktivnosti in razvoj podjetja/organizacije? Kako spodbujati trajnostne inovacije, ideje, znanja in kompetence med zaposlenimi?

Original price was: 156,00 EUR.Current price is: 109,20 EUR. cena brez DDV

Strateški trajnostni razvoj podjetja ali organizacije zahteva nova znanja in kompetence zaposlenih iz različnih področij. Zaposleni so motor sprememb in razvoja, inovacij in idej, ambasadorji podjetja. Trajnostno ozaveščeni in usposobljeni zaposleni pomembno prispevajo k trajnostni transformaciji in delovanju podjetja.

V okviru spletne konference smo na praktičnih primerih predstavili nekaj koristnih znanj za razvoj trajnostnih kompetenc zaposlenih, kako z internim komuniciranjem graditi trajnostne kompetence zaposlenih in kako med zaposlenimi spodbujati trajnostne inovacije, ideje, znanja in kompetence.

Sklop predavanj je iz spletne konference in vključuje naslednje teme:

  • Ključne kompetence v luči trajnostnega razvoja; mag. Vanesa Čanji, direktorica, Fit media d.o.o., in strokovnjakinja s področja trajnostnega razvoja v okviru Zelene Slovenije
  • Primeri in načini internega komuniciranja pri grajenju trajnostnih kompetenc; Tanja Pangerl, vodja projektov, Fit media d.o.o. in Zelena Slovenija
  • Petrolovi ambasadorji trajnosti na misiji; Urška Ojsteršek, vodja internega komuniciranja, Petrol d.d., Ljubljana
  • Z LCA kompetencami do trajnostnih rešitev; Jaka Jelenc, strokovnjak za zagotavljanje trajnosti izdelkov, Danfoss Trata d.o.o.

Dodatne učne vsebine