B2B sejem ECO WAVE 2023 bo v oktobru 2023. Rok za prijavo razstavnih prostorov je konec meseca avgusta 2023. To pa je tudi termin, do katerega sprejemajo prijavne formularje za predstavitve in predavanja v okviru Business foruma. Uvodoma bodo govorniki predstavili vseh pet (5) stebrov zelene agende, ki jih v vsebini obdeluje tudi sejem ECO WAVE.
Sejem ECO WAVE so prvič organizirati v Ljubljani na Gospodarskem razstavišču leta 2018, nato v letu 2019, takrat pod imenom VODA AQUA. Strokovni sejem je z vsemi začetnimi značilnostmi imel pozitiven trend. V času korone so sejem (VODA AQUA) nagradili v cilju slediti ekološkim trendom in zahtevam ter ga preimenovali v ECO WAVE.

Sejem bo v Ljubljani na Gospodarskem razstavišču v času od 10. do 12. oktobra 2023.

ECO WAVE 2023 je platforma za predstavitev najnovejših dosežkov in trendov na področju upravljanja voda in odpadnih vod, ravnanja z odpadki in recikliranja, obnovljive energije in energetske učinkovitosti, okoljskih tehnologij, električne mobilnosti in pametnih mest, vodika, analiznih in laboratorijskih tehnik ter še več. Dogodek obljublja izjemno priložnost za mreženje, izmenjavo znanja in sodelovanje.

 Vir: ECO WAVE