V ponedeljek, 17. julija 2023, družba Petrol začenja izgradnjo dveh novih prodajnih mest na južni ljubljanski obvoznici – Barje jug in sever. Začetek del za Petrol predstavlja izjemno pomemben mejnik na področju razvoja nove generacije prodajnih mest. Poleg pestrega nabora izdelkov in storitev ter klasičnih in alternativnih goriv bosta prodajni mesti imeli tudi pestro gastronomsko ponudbo.

Projekt izgradnje obeh prodajnih mest se bo predvidoma zaključil konec letošnjega leta. Izvedba del bo na obeh lokacijah potekala hkrati. Med gradnjo bosta obe prodajni mesti za nakup goriva ter ostalih izdelkov in storitev zaprti. Počivališče bo v času del odprto. Med prenovo so stranke vabljene na bližnja Petrolova prodajna mesta ob izvozih z ljubljanske obvoznice ter na ostala prodajna mesta na avtocestnem križu. Lokacije vseh prodajnih mest, tudi izven avtocest, so dostopne na povezavi: Prodajna mesta | Petrol.

Skupina Petrol si je v strategiji do leta 2025 zadala pomemben strateški cilj – da med potrošniki postane prva izbira za postanek na poti. Vizija Petrola pa je postati integriran partner v energetski tranziciji v “WOW” uporabniško izkušnjo. Za dosego tega cilja so med strateške iniciative umestili tudi razvoj prodajnega mesta prihodnosti, ki bo s svojo zasnovo, vsebino in prilagodljivostjo zagotavljal odlično uporabniško izkušnjo.

Vir: Petrol d.d.