Prestižno stanovsko priznanje Oglaševalec leta 2022 je sprejel Mercator. SOZ je Mercator že za leto 2021 prepoznala kot oglaševalca leta. V letu 2022 pa je Mercator zaznamovala še dodatna nadgradnja komunikacijskih aktivnosti.

Mercator je v 75. leto poslovanja razvoja vstopil s številnimi prepoznavnimi kampanjami in projekti, kot so »Ko sedemo za isto mizo, smo vedno v najboljši družbi«, »Vsak vaš nakup šteje« ter sledil pobudi SOZ o trajnostnem delovanju in zagnal projekte »Reciklirani plakati«, »Plakati, ki čistijo zrak« ter »Bele embalaže«. Več informacij o podeljenem priznanju Oglaševalec leta 2022 na Priznanje Oglaševalec leta 2022 prejme Mercator | Slovenska oglaševalska zbornica (soz.si).

»Pri svojem delu smo osredotočeni na ustvarjanje koristi za vse naše deležnike, ključno pri vseh naših projektih pa je povezovanje. Zelo smo veseli priznanja stroke, da smo bili pri tem konsistentni, kreativni in inovativni. Še posebej, ker so časi za našo panogo zelo zahtevni,« je ob prejemu nagrade izpostavila direktorica področja marketing v Mercatorju Viktorija Radojević Mavrič.

Vir: Mercator d.o.o.