Promocija

Weleda


Obdarovanje je eden izmed najlepših trenutkov v naših življenjih. Z izbranimi darili izkažemo pozornost poslovnim partnerjem ali obdarujemo tiste, ki so nam pri srcu. Je pa pomembno, da tudi ob takšnih trenutkih ne pozabimo na pomen skrbi za okolje in zato izbiramo trajnostna darila. S tem da skrbimo za okolje, namreč skrbimo tudi za druge ljudi in konec koncev tudi za tiste, ki jih imamo radi in za naše potomce. Zato je izbira trajnostnega darila dejanje ljubezni in pozornosti tako do drugih kot do narave.


Eden najpomembnejših vidikov trajnostnih daril je embalaža. Tako lahko tudi hitro prepoznamo, ali je darilo, o katerem razmišljamo, okolju prijazno ali ne. Pogosto lahko izbiramo med tremi vrstami trajnostnih embalaž, ki jih ponuja tudi znamka Weleda s svojimi naravnimi izdelki in darilnimi seti. Izdelki so zapakirani v različno embalažo – v nevtralno darilno škatlo iz 100-% recikliranega papirja ali bioloških odpadkov, v lično pločevinasto škatlo ali bombažno vrečko iz 100-% bio bombaža. Vse škatle so namenjene večkratni uporabi, saj vanje lahko shranite piškote, čaj, barvice, medtem ko si v bombažno vrečko lahko shranite malico, ko ste na poti. Seveda pa Weleda premišljeno izbira tudi embalažo za svoje izdelke. Kaj so prednosti posameznega izbora embalaže?

Reciklirano steklo

Največja prednost recikliranega stekla je, da ga lahko neskončnokrat recikliramo brez izgube kvalitete. Poleg tega je to nereaktiven material, ki nudi zelo dobro zaščito izdelkov pred kisikom. Weleda v recikliranem steklu med drugim hrani vsa olja za telo. Darilni set Harmonija zate vsebuje gel za prhanje Harmony, ki je kot globok vdih čistega gozdnega zraka in predstavlja čar sprehoda po gozdu. Drugi izdelek je olje za telo z vonjem sivke, ki sprošča in pomirja. S tem setom ne podarite le naravnih izdelkov za nego, temveč pravo izkušnjo, ki vas odnese iz vsakodnevnega vrveža.

Plastika

Prednost plastične embalaže je vsekakor ta, da je plastika zelo lahek material, kar posledično vodi v nižjo porabo CO₂ pri transportu. Poleg tega je za razliko od stekla zelo odporna na udarce in enostavna ter povsem varna za uporabo. Velik del Weledinih krem je pakiranih v plastiki, med tem tudi oba izdelka, ki se skrivata v Setu Naravna moč – z njim lahko podarite gel za prhanje z vonjem rožmarina, tropske verbene in vetiverja in lahko univerzalno negovalno kremo Skinfood. Popolno darilo za moške, saj vsebuje gel za prhanje in vsestransko uporabno kremo.

Aluminij

Prednost aluminija je to, da je nereaktiven material, ki ne propušča zraka. Poleg tega material ohranja svojo obliko in dobro shranjuje izdelke v njem. Preprečuje tudi, da bi kisik vstopil v tubo in ima dobre možnosti recikliranja. Določen del Weledinih negovalnih krem je pakiran v aluminijasti embalaži – kreme za roke, zobne paste idr. Ker z obdarovanjem nikakor ne smemo pozabiti na dame, je set Prisrčen pozdrav primeren za vsako damsko torbico, saj vsebuje kremo za roke iz rakitovca in Everon nego za ustnice.

Želimo si, da izberete zeleno, trajnostno darilo za vaše poslovne partnerje in najdražje!