Zeleno omrežje Slovenije

Zeleno omrežje Slovenije združuje podjetja, lokalne skupnosti, izobraževalne institucije, inštitute, urade in druge pravne subjekte, ki se zavedajo pomena trajnostnega razvoja in družbene odgovornosti. Odpira pot za povezovanje in komuniciranje o okoljskih in trajnostnih projektih, rešitvah, inovacijah in dosežkih.

Izpostavlja trajnostne in okoljske dosežke organizacij, njihove zelene izdelke in storitve ter odkriva njihove konkretne korake na poti k okoljsko in družbeno odgovornemu delovanju. Predstavlja most za povezovanje idej med izobraževalnimi inštitucijami in gospodarstvom, ki lahko s skupnim znanjem in delom prispevajo k uresničitvi marsikatere ideje, ki bi sicer ostala skrita.

Vsi člani Zelenega omrežja brezplačno prejemajo edino specializirano revijo za trajnostni razvoj v Sloveniji EOL. Hkrati lahko v njej in na spletnem portalu Zeleno omrežje Slovenije svoje okoljske in trajnostne projekte komunicirajo s strokovno in splošno javnostjo. S tem Zeleno omrežje izpolnjuje svoje poslanstvo osrednjega okoljskega povezovalca v Sloveniji.

Upravljavec Zelenega omrežja Slovenije je podjetje Fit media d.o.o. v okviru programa Zelena Slovenija. Za partnerstvo in oglaševanje v Zelenem omrežju nas kontaktirajte.

Urška Košenina
Vodja trženja Zelenega omrežja
T: 03/ 42 66 706
E: urska.kosenina@fitmedia.si

Tanja Pangerl
Vodja Zelenega omrežja
T: 03/ 42 66 716
E: tanja.pangerl@fitmedia.sizeleno-omrezje@zelenaslovenija.si

 

Prijavite se na e-novice in obveščali vas bomo o aktualnih vsebinah Zelene Slovenije.

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija
iz evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje spletne strani je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.