Pomurski sejmi za trajnostno, inovativno in dolgoživo družbo

Pomurski sejmi za trajnostno, inovativno in dolgoživo družbo

Pomurski sejem EOL 123Slovenski oskar za embalažoSnovalci in naročniki trajnostno inovativnih embalažnih rešitev ste vabljeni k sodelovanju na 37. Slovenskem oskarju za embalažo, ki ga Pomurski sejem organizira pod pokroviteljstvom Gospodarske zbornice Slovenije. Nagrajeni in sodelujoči modeli embalaže bodo predstavljeni na 21. mednarodnem sejmu embalaže, tehnike pakiranja in logistike Inpak in 56. Mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu Agra v Gornji Radgoni 25. - 30. avgusta 2018. Skupaj bosta ponudila tehnologije za trajnostno pridelavo, predelavo, skladiščenje, distribucijo in tržno ponudbo več kot 120.000 obiskovalcem.
Zeleno gradnjo, uporabo obnovljivih virov energije, zeleno podjetništvo in zelen življenjski slog lahko spodbujate od 4. - 7. aprila 2018 na mednarodnem sejmu gradbeništva Megra ter na sejmu trajnostnih tehnologij in zelenega življenjskega sloga Green. Svoje zamisli in izdelke za dolgoživo družbo pa lahko predstavite na mednarodnem sejmu sodobne medicine Medical od 17. do 19. aprila 2018.

Pomurski sejem, d.d.
www.pomurski-sejem.si

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija
iz evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje spletne strani je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.