GIZ DZP, g.i.z.

Verovškova 62
1000 Ljubljana
Slovenija
www.giz-dzp.si
Kontaktna oseba

Novice

 • Nova spletna stran o stisnjenem zemeljskem plinu

  Pri Gospodarskem interesnem združenju za distribucijo zemeljskega plina smo pripravili novo spletno stran, namenjeno informiranju o stisnjenem ...

 • CNG edina realna alternativa nafti

  V Sloveniji k slabi kakovosti zraka in posledično preveliki koncentraciji prašnih delcev v času ogrevalne sezone v največji meri pripomorejo individualna kurišča in promet.

 • GIZ DZP za vidnejšo vlogo zemeljskega plina v EKS

  Konec lanskega leta je Ministrstvo za infrastrukturo v javno razpravo podalo osnutek Energetskega koncepta Slovenije (EKS), s katerim želi država začrtati nadaljnjo pot razvoja slovenskega energetskega sektorja.

 • Prenovljena spletna stran www.zemeljski-plin.si

  Gospodarsko interesno združenje za distribucijo zemeljskega plina (GIZ DZP) je prenovilo spletno stran zemeljski-plin.si, ki je osrednji medij komunikacijske kampanje vse od njenega začetka leta 2009.

 • GIZ DZP predstavil tehnologijo plinskih toplotnih črpalk

  V oktobru je Gos­po­darsko interesno združenje za distribucijo zemeljskega plina - GIZ DZP organiziralo brezplačno delavnico »Plinske toplotne črpalke«.

 • Brošura o vozilih na stisnjen zemeljski plin (CNG)

  Gospodarsko interesno združenje za distribucijo zemeljskega plina (GIZ DZP) je pripravilo spletno brošuro »Vozila na stisnjen zemeljski plin (CNG)«.

 • Posvet o kogeneraciji na zemeljski plin in novih tehnologijah

  7. decembra 2012 je v Ljubljani v organizaciji Gospodarskega interesnega združenja za distribucijo zemeljskega plina (GIZ ZDP) potekal že peti dogodek, posvečen tematiki kogeneracije na zemeljski plin.Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija
iz evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje spletne strani je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.