Fit media d.o.o.

Kidričeva ulica 25
3000 Celje
Slovenija
www.fitmedia.si
Kontaktna oseba

Novice

 • Priprava trajnostnega poročila in ogljična nevtralnost

  Trajnostno poročanje oziroma razkrivanje nefinančnih informacij je letos postalo del slovenskega zakona o gospodarskih družbah v skladu z Direktivo EU glede razkritja nefinančnih informacij in informacij o raznolikosti velikih skupin in podjetij.

 • Priprava trajnostnega poročila za skupino Petrol

  Skupina Petrol je objavila svoje trajnostno poročilo za leto 2016, ki smo ga pripravili v Fit medii, kjer smo specializirani za področje trajnostnega razvoja in pripravo trajnostnih poročil.

 • V pripravi je strokovni priročnik Izrazje s področja voda

  Na področju strokovnih izrazov in njihovih prevodov se pogosto srečujemo s številnimi različnimi prevodi in nepoenotenimi izrazi.

 • Delavnica o trajnostnem poročanju po novih standardih GRI

  Javnost od podjetij pričakuje, da poročajo o svojem trajnostnem razvoju. Sicer molk razume kot podcenjevanje, kar za podjetje nikoli ni dobro.

 • Trajnostno poročanje indikator tudi za podjetje

  Podjetja in druge organizacije so del širšega okolja. Krepi se pritisk, da vsak subjekt prevzame svojo družbeno odgovornost in deluje trajnostno na način, da svoje delovanje razkrije v trajnostnem poročilu.Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija
iz evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje spletne strani je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.