IN, d.o.o.

Brnčičeva ulica 29
1231 Ljubljana - Črnuče
Slovenija
www.axismundi.si
Kontaktna oseba

Novice

 • 10. obletnica Ekomana – za zelena darila

  Pred desetimi leti je v Sloveniji zaživel prvi spletni portal za poslovna in promocijska darila iz okolju prijaznih materialov www.ekoman.si.

 • Tudi jutranja kava je lahko ekološka – v lončku iz bambusovih vlaken

  V zadnjem času se je veliko podjetij pričelo zavedati pomena ohranjanja okolja. S tem namenom je 10 let nazaj nastal portal Ekoman, ki danes nastopa na trgu kot ponudnik izdelkov iz okolju prijaznih materialov.

 • Spletna portala Ekoman in Eko vrečka vabita k ogledu

  Letos je zakon spodbudil, da morajo trgovci omejiti uporabo plastičnih vrečk na blagajnah. Ta problem žal še vedno ni rešen pri sadju in zelenjavi. Zaenkrat je to prepuščeno samoiniciativi kupcev.

 • Kako zeleni ste v vašem podjetju?

  Zeleni smo bili od nekdaj. Na začetku svoje kariere zeleni zaradi svoje neizkušenosti, neznanja in rosnih let. Z leti je vse raslo, doraslo, zacvetelo in nekaj tudi ovenelo.

 • Ste že zamenjali plastične vrečke?

  Vsako podjetje ima lahko družbeno odgovorno držo, tudi ko pride do promocije njihovih izdelkov. Premišljene, etične in trajnostne vrečke, ki jih je mogoče ponovno uporabiti, je prava izbira, da ljudi spodbudimo k zmanjšani ...

 • Vabilo na največji spletni portal za prijazen promocijski material

  V septembru bomo priča novemu lansiranju največjega slovenskega spletnega portala z okolju prijaznimi izdelki Ekoman. Namen spletne strani www.ekoman.si je ponuditi širok nabor izdelkov v različnih kategorijah ...Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija
iz evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje spletne strani je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.