GEN-I, d.o.o.

Vrbina 17 
8270 Krško
Slovenija
www.gen-i.si
Kontaktna oseba

Novice

 • Zelena preobrazba v Severni Makedoniji

  GEN-I je zmagal na natečaju za gradnjo večjih sončnih elektrarn na državni zemlji, ki ga je objavila Severna Makedonija. V okviru ...

 • Projekt E-mobilnost za sočasno polnjenje večjega števila vozil

  Družba GEN-I je uspešna pri prijavi na javnem razpisu »DEMO PILOTI II 2018«. V okviru projekta bomo partnerji v projektu s svojimi idejami, znanjem in izkušnjami pripravili ...

 • Konzorcij za promocijo in pospešitev zelene preobrazbe slovenske energetike (GEN-I,)

  Identifikacija nujnosti povezovanja za uspešno integracijo zelenih in pametnih tehnologij je bila vzvod za vzpostavitev konzorcija usmerjenega v razogljičenje slovenske energetike do leta 2050.

 • V Steklarni Hrastnik GEN-I postavil prvo B2B sončno elektrarno

  Namestitev sončne elektrarne je pomemben korak pri realizaciji inovativne tehnologije s ciljem, da se zniža poraba zemeljskega plina kot energenta za taljenje stekla in zmanjša ogljični odtis v okolje.

 • Prva sončna elektrarna na večstanovanjski stavbi v Sloveniji

  Poslanstvo Skupine GEN-I je omogočanje družbi čim hitrejši prehod na zeleno energijo, zmanjševanje ogljičnega odtisa in skrb za dobrobit planeta.

 • Sonce je doma že v 700 slovenskih gospodinjstvih

  Slovenci se zelo dobro zavedamo, da moramo temeljito spremeniti svoj odnos do okolja. Vedno pomembnejša je tudi samooskrba — področje energetike pri tem ni nobena izjema.

 • GEN -I o naprednih storitvah zelene transformacije

  Negotove razmere na trgu z električno energijo ter storitve zelene transformacije, ki so lahko odgovor nanje, so bile osrednja tema letošnjega srečanja proizvajalcev električne energije iz OVE in SPTE, ki ga je gostila Skupina GEN-I.

 • Projekt GEN-I Sonce tudi na Hrvaškem

  V Skupini GEN-I smo letos septembra postavila prvo sončno elektrarno na Hrvaškem, ki sta jo slovesno odprla njen lastnik Franjo Toljanić in predsednik uprave GEN-I dr. Robert Golob.

 • Enostavna pot do domače sončne elektrarne

  Tehnološke novosti, ki pospešujejo energetsko revolucijo, same po sebi še ne prinašajo trajnostnih rešitev. Zeleni preboj je odvisen od tega, koliko ljudi lahko svojo zeleno odločitev zares uresniči.Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija
iz evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje spletne strani je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.