Goodyear Dunlop Sava Tires d.o.o.

Škofjeloška cesta 6 
4000 Kranj
Slovenija
goodyear-slovenija.si
Kontaktna oseba

Novice

 • Razkrita najnovejša konceptna pnevmatika reCharge

  V podjetju Goodyear smo zasnovali vizionarski koncept pnevmatike reCharge za električno mobilnost, v kateri smo združili vrsto ...

 • Goodyear preizkuša uporabo inteligentnih pnevmatik v voznih parkih

  V podjetju Goodyear inteligentne rešitve, ki voznim parkom omogočajo spremljanje stanja pnevmatik in uporabo tako pridobljenih podatkov za povečanje zmogljivosti in varnosti ...

 • Avtonomna in električna mobilnost je povezala Goodyear in Citroën

  Goodyearova pnevmatika C100 je s svojo edinstveno zgradbo in inovativnimi značilnostmi namensko izdelana za konceptno avtonomno električno vozilo Citroën 19_19, ki je bil izdelano ob stoti obletnici tega avtomobilskega proizvajalca.

 • Goodyearova konceptna pnevmatika za avtonomna leteča vozila prihodnosti

  Goodyear je na mednarodnem avtomobilskem salonu v Ženevi presenetil s svojo najnovejšo konceptno pnevmatiko AERO, ki predstavlja mejnik v razvoju avtonomnih letečih vozil.

 • Tovorne pnevmatike Fuelmax Performance z najboljšim izkoristkom goriva doslej

  Pri Goodyearu smo na sejmu gospodarskih vozil IAA 2018, ki je potekal konec septembra v nemškem Hannovru, predstavili serijo tovornih pnevmatik z najboljšim izkoristkom goriva doslej - Fuelmax Performance.

 • Goodyear bo na vesoljski postaji preučeval odzivanje materialov

  Družba Goodyear Tire & Rubber Company namerava v ameriškem nacionalnem laboratoriju, ki deluje na Mednarodni vesoljski postaji (ISS), v drugi polovici tega leta izvesti testiranje komponent pnevmatik.

 • Goodyearovi prostovoljci kar s tremi projekti prostovoljstva

  V Goodyear Dunlop Sava Tires junija še poseben poudarek namenjamo prostovoljstvu zaposlenih v okviru globalnega programa Goodyear Boljša prihodnost.

 • Goodyearovci pomagali pri naravni obnovi gozda po žledolomu

  Sredi aprila je ekipa Goodyearovih zaposlenih pogozdovala območje velikosti skoraj enega hektara nad Zgornjim Vetrnim.

 • Zaokroženih sedem let Goodyearove okoljske zgodbe

  Pod taktirko Boštjana Gorenca – Pižame se je maja s sklepnim dogodkom iztekla sedemletna Goodyearova kampanja Pozor(!)ni za okolje.

 • Pod okriljem Goodyearove kampanje Pozor(!)ni za okolje nastajajo EKOfilmi

  Večina slovenskih srednjih šol (89 %), ki sodelujejo v Goodyearovi kampanji Pozor(!)ni za okolje, se lahko pohvali z visoko okoljsko odgovornostjo.

 • Odgovornost dijakov v kampanji Pozor(!)ni za okolje narašča

  Okoljska odgovornost na slovenskih srednjih šolah, ki sodelujejo v Goodyearovi kampanji Pozor(!)ni za okolje, narašča.

 • Kampanji Pozor(!)ni za okolje se je pridružil Boštjan Gorenc - Pižama (Goodyear Dunlop Sava Tires)

  V oktobru se je začela sedma Goodyearova kampanja Pozor(!)ni za okolje. Da so dijaki pri zniževanju ogljičnega odtisa na dobri poti, potrjuje podatek Raziskave o odnosu slovenskih dijakov do okolja ...Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija
iz evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje spletne strani je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.