JUB d.o.o.

Dol pri Ljubljani 28 
1262 Dol pri Ljubljani
Slovenija
www.jub.si
Kontaktna oseba

Novice

 • JUPOL med slovenskimi potrošniki najbolj zaupanja vredna blagovna znamka

  Revija Reader's Digest Slovenija in Mladinska knjiga sta letos že trinajstič podelili priznanja Trusted Brand blagovnim znamkam in osebnostim, ki jim Slovenci najbolj zaupamo.

 • Okoljski indikator za računanje vplivov zgradb na okolje

  Zavezanost k odgovornemu ravnanju z okoljem je v podjetju JUB že dolgoletna usmeritev. Sodimo med tiste proizvajalce gradbenih materialov, ki so odgovoren odnos do okolja, racionalno rabo surovin in energije ...

 • Barve podjetja JUB ne sprožajo alergijskih reakcij

  Podjetje Jub je med prvimi slovenskimi proizvajalci, ki je za večino svojih izdelkov pridobilo certifikate skladnosti z evropskimi standardi kakovosti in nacionalnimi tehničnimi predpisi. Letos smo s strani nemškega ...

 • Jubini s certifikatom skladnosti za stik z živili

  Če želimo uporabnim lesenim predmetom podaljšati življenjsko dobo, jih je potrebno primerno vzdrževati, zlasti tiste, na katerih dnevno pripravljamo ali serviramo hrano, ki jo uživamo.

 • Jupol Bio Silicate – barva, primerna za alergike

  V zadnjih desetletjih pogostost alergijskih obolenj narašča in kar 35 % populacije v Evropi naj bi imelo vsaj občasne simptome alergijskih bolezni. Z alergijami se spopada že vsak četrti otrok, mlajši od 10 let.

 • Mladi slovenski čebelarji pokazali znanje o čebelicah

  Čebelarska zveza Slovenije (ČZS) je v maju v prostorih OŠ Markovci organizirala 39. državno srečanje in tekmovanje mladih slovenskih čebelarjev. Udeležilo se ga je 485 učencev iz 103 čebelarskih krožkov.

 • Sistem Thermo za večjo izolativnost

  Na trgu obstaja delež neizoliranih zgradb, ki jim zaradi spomeniške zaščite ni dovoljena sprememba zunanjega videza. Zanje Jub ponuja rešitev, in sicer Sistem Thermo.Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija
iz evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje spletne strani je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.