Tovarna olja Gea d.d.

Trg svobode 3
2310 Slovenska Bistrica
Slovenija
www.gea.si
Kontaktna oseba

Novice

 • Gea delikatese v novem pakiranju

  V Tovarni olja Gea d.d. proizvajamo Gea delikatesni program (majonezo, tatarsko omako in francosko solato) po lastni tradicionalni recepturi že več kot 25 let.  Obogatili smo ga z novim izdelkom Gea lahka majoneza.

 • Gea bio olja s sodobno grafično podobo

  Tovarna olja Gea d.d. iz Slovenske Bistrice je ena najstarejših oljarn v Sloveniji. V svoji zakladnici olj imamo izredno bogat izbor rastlinskih olj, za katere skrbno izbiramo surovine v skladu s strogo postavljenimi merili kakovosti.

 • Gea z novo linijo bio olj

  Tovarna olja Gea d.d. iz Slovenske Bistrice je ena najstarejših oljarn v Sloveniji. V svoji zakladnici olj imajo izredno bogat izbor rastlinskih olj, za katere skrbno izbirajo surovine v skladu s strogo postavljenimi merili kakovosti ...

 • Tovarna olja Gea ima 110-letno tradicijo

  Bogata tradicija proizvodnje olja sega v leto 1904, ko je bilo ustanovljeno podjetje za proizvodnjo bučnega olja. Danes je Tovarna olja Gea vodilna in ena najstarejših oljarn v Sloveniji. Svoje poslovanje vodimo s poudarkom ...Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija
iz evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje spletne strani je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.