B&B izobraževanje in usposabljanje d.o.o.

Cesta Staneta Žagarja 27a
4000 Kranj
Slovenija
www.bb.si

 




Kontaktna oseba

Novice

 • Odnos uporabnikov do plastičnih vrečk

  V okviru študija Varstva okolja na B&B Visoki šoli za trajnostni razvoj smo z anketo preverili odnos do uporabe plastičnih vrečk.

 • Vedo, kaj z odsluženim avtom, a tega ne storijo

  V današnjem informacijskem svetu in tempu, v katerem živimo, se avtomobilska industrija uvršča med največje onesnaževalce, saj za sestavo delov avtomobila in motorja porablja veliko naravnih virov.

 • Javnost premalo pozna uporabnost vodikovih tehnologij

  Na B&B Visokošolskem zavodu za trajnostni razvoj smo opravili raziskavo o poznavanju in sprejemanju vodikovih tehnologij v javnosti, zasnovano na podmeni, da je poznavanje tovrstnih tehnologij pomanjkljivo.

 • Doma smo disciplinirani, na delovnem mestu pa nemotivirani

  Raziskava študenta B&B Visoke šole za trajnostni razvoj Kranj Denisa Oblaka je pokazala zanimive rezultate, povezane z ločevanjem odpadkov v domačem in delovnem okolju.

 • Stara plastenka za nov inkubator

  V marcu in aprilu 2016 je potekal vseslovenski okoljsko-humanitarni projekt Jaz, ti mi, za Slovenijo – Stara plastenka za nov inkubator, namenjen zbiranju odpadnih plastenk PET za sofinanciranje nakupa reanimacijske posteljice za novorojenčke ...

 • B&B Treningi ekonomične vožnje

  V podjetju B&B so v skladu z vizijo in okoljevarstvenim poslanstvom pred leti kot prvi v državi ponudili trening ekonomične vožnje.

 • Drevo kot simbol stabilnosti in zelene rasti

  Podjetje B&B izobraževanje in usposabljanje je v mesecu juniju praznovalo 25. rojstni dan. Od ustanovitve Avtošole B&B leta 1990 so edina stalnica v podjetju – spremembe.

 • Ekološki pristop k študiju

  Živimo v zanimivi dobi: proizvajamo bistveno več odpadkov, porabimo bistveno več energije kot v preteklosti, hkrati pa si na vsakem koraku prizadevamo za manj škodljivih izpustov, varčujemo z energijo ...

 • Nov sistem ogrevanja s toplotno črpalko

  Na lokaciji Izobraževalnega centra B&B v Kranju, kjer izvajamo srednješolske, višješolske in visokošolski program Varstvo okolja, smo vpeljali nov sistem ogrevanja z obnovljivim virom energije – vodo.

 • Posebej odlagajo tudi zamaške v dobrodelne namene

  Izobraževalna organizacija B&B se s svojim delovanjem in izobraževalnimi programi vključuje na različna področja življenja.



Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija
iz evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje spletne strani je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.