Aktualno

BREZPLAČNI priročniki Zelene Slovenije! Samo za kratek čas.

 

Izberite želene priročnike Zelene Slovenije in plačajte samo strošek distribucije

Če na vaši polici ali mizi manjka še kateri od zadnjih treh strokovnih priročnikov Zelene Slovenije s področja krožnega gospodarstva in trajnostnega razvoja ali ga morda želite komu podariti, imamo za vas veselo novico. Sedaj so vam na voljo samo za strošek distribucije.

Izberite strokovne priročnike

  • Prehod v zeleno gospodarstvo (208 strani; v vrednosti 19 €)
  • Razvoj embalaže v krožnem gospodarstvu (240 strani; v vrednosti 28 €)
  • Prehod v trajnostno gradnjo in življenjski cikel stavbe (256 strani; brezplačen)

Naročite želeno količino posameznega priročnika in priročniki bodo kmalu na poti do vas. Pri tem plačate le strošek distribucije, po ceniku, ki ga najdete tukaj.

Ne zamudite priložnosti. Ponudba traja samo do konca maja 2021.

Naroči priročnike

P. S. Predlagamo, da z naročilom ne odlašate, da nam zaloga prej ne poide.

 

Na kratko o priročnikih

Prehod v zeleno gospodarstvo: Priročnik nima vseh odgovorov, predstavlja pa smeri, zavezujoče strateške in operativne cilje EU in Slovenije ter konkretna orodja za podjetja. Primeri prakse povedo veliko več kot besede teorije. Pomembna vrednost priročnika je, da so ga pisali predvsem praktiki.

Razvoj embalaže v krožnem gospodarstvu: Priročnik izpostavlja, kako do trajnostne embalaže, pred kakšnimi razvojnimi izzivi je celotna embalažna panoga, zlasti pa proizvodnja plastike. Vsebinsko predstavlja celotno vrednostno verigo, ki sodeluje v življenjskem ciklusu izdelka. Zato je temeljno izhodišče proizvodnja izdelka v krožnem gospodarstvu, trajnostni razvoj embalaže in ohranjanje virov.

Prehod v trajnostno gradnjo in življenjski cikel stavbe: Odgovarja na izzive krožnega gospodarstva in razogljičenja na področju gradnje. Trajnostna gradnja je dodana vrednost stavb in viša njihovo tržno ceno. Priročnik je namenjen investitorjem, arhitektom in projektantom, celotni vrednostni verigi trajnostne gradnje, gradbincem, stroki, državnim organom in inštitucijam, šolam, zbornicam, združenjem in drugim za spreminjanje prakse in za izobraževanje na delavnicah.

 

Kontakt za dodatne informacije:
Irena Pilih, t: 03 42 66 700, e: info@fitmedia.si

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija
iz evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje spletne strani je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.