Zelena-Slovenija-logo

Portal za trajnostni razvoj

Kontakt:

Kontaktirajte nas na e-naslov info@zelenaslovenija.si ali pokličite na 03 42 66 700.

Poiskali bomo ustrezno rešitev za vas.

Aktualna znanja, ki jih lahko takoj unovčimo - EOL 142

Akademija Zelena Slovenija |
 
Zakonodaja, trg, okolje, družba zahtevajo konkretne premike trajnostnega razvoja organizacije. Ne želijo si samo lepih besed, ampak konkretna dejanja. Kako se odzivati na zahteve in izzive, kje pridobiti konkretna znanja za učinkovite ukrepe, katera znanja nam prinašajo dodano vrednost in kako dvigniti vključenost zaposlenih v trajnostni razvoj organizacije?
 

Akademija Zelena Slovenija ponuja aktualna znanja s področja trajnostnega razvoja, ki prinašajo več kot le besede. Odkrivajo potenciale organizacije in jih usmerjajo k ustvarjanju dodane vrednosti.

Prednosti izobraževanj:

  • pridobivanje osnovnih ali poglobljenih znanj,
  • vključevanje konkretnih aktualnih izzivov,
  • podajanje znanj na podlagi praktičnih primerov,
  • izobraževanje prilagojeno strukturi udeležencev,
  • izmenjava informacij in izkušenj med udeleženci,
  • razprava o konkretnih vprašanjih, izzivih, problematikah,
  • možnost nadaljnje strokovne podpore in svetovanja s področja trajnostnega razvoja.

Izobraževanje po meri

Pomemben del trajnostnega razvoja organizacije so zaposleni, ki vedo in razumejo, zakaj je trajnostni razvoj organizacije pomemben in kako lahko sami prispevajo k temu. Prilagojeno izobraževanje po meri organizacije za interno izobraževanje zaposlenih na področju trajnostnega razvoja je zasnovano na pridobivanju konkretnih strateških znanj in kreiranju dodane vrednosti organizacije. Izobraževanje lahko temelji na naboru vsebin iz programa Akademije Zelena Slovenija ali se vsebina prilagodi glede na potrebe organizacije.

Priporočamo

Želite ustvarjati dodano vrednost zaposlenih, s katero se gradi pripadnost kolektivu in odpirajo nove trajnostne ideje? S coachingom se ustvarjajo povezave med zaposlenimi, iskrijo ideje, odpirajo izzivi in rešitve ter analizirajo razmišljanja o trajnostnem razvoju organizacije. Coaching je lahko povezan s pripravo analize in glavnih ugotovitev ter predlogom nadaljnjih trajnostnih korakov podjetja, lahko pa je namenjen povezovanju internega tima in vzpostavljanju dobre trajnostne klime med zaposlenimi.

Skupaj z Akademijo Zelena Slovenija ustvarite nove priložnosti za novo dodano vrednost vašega podjetja.

------------------------------------------

"Delavnica o kriznem okoljskem komuniciranju je bila izjemna, saj je bila interaktivna, zanimiva in podkrepljena z aktualnimi primeri iz slovenskega prostora. V pisarno sem z novim znanjem prinesla ogromno materiala za vzpostavitev sistema kriznega komuniciranja. Pohvala predavateljici, da me je uspela 5 ur držati zainteresirano."

Maja Kostanjšek, služba za promocijo in marketing Nacionalni laboratorij za zdravje, okolje in hrano