Zelena-Slovenija-logo

Portal za trajnostni razvoj

Kontakt:

Kontaktirajte nas na e-naslov info@zelenaslovenija.si ali pokličite na 03 42 66 700.

Poiskali bomo ustrezno rešitev za vas.

Predstavitev revije Embalaža | Okolje | Logistika


Untitled-3

Embalaža. Okolje. Logistika. Edina specializirana revija za trajnostni razvoj v Sloveniji, ki predstavlja in analizira problematiko trajnostnega razvoja Slovenije, s pogledom v Evropo in svet, celovito obravnava dogajanja z okoljskega področja ter spremlja razvoj in trende embalažne panoge in logistike, s poudarkom na njunem trajnostnem razvoju.

V reviji priznani domači in tuji strokovnjaki, podjetja, ministrstva in druge organizacije razkrivajo aktualne problematike in trende v Sloveniji in po svetu, izpostavljajo primere dobrih praks, predstavljajo načrte in programe trajnostnega razvoja, revija pa redno sodeluje tudi z ministrstvi, predvsem Ministrstvom za okolje in prostor idr.

V sklopu članstva v Zelenem omrežju Slovenije imajo podjetja in druge organizacije možnost rednega prejemanja revije EOL in brezplačnega strokovnega sodelovanja, kjer odkrivajo svoje trajnostne prakse, projekte, izdelke, storitve, dosežke in še kaj. Več o Zelenem omrežju Slovenije tukaj.


Revija EOL odpira vrata uredniku z uredniškimi in marketinškimi izkušnjami ter znanjem s področja trajnostnega razvoja. Če je to delo za vas, nam pošljite svojo predstavitev na e-naslov vanesa.canji@fitmedia.si.