Petek, 18. Maj 2018


Konferenca

Načrtujmo z naravno svetlobo

31. maj 2018 
Hotel Jama, Postojna

Konferenca o načrtovanju z naravno svetlobo je namenjena arhitektom, da pridobijo nove informacije s področja načrtovanja naravne svetlobe v objektih. Vabljeni so tudi zakonodajalci, predstavniki lokalnih skupnosti in drugi deležniki, ki posredno ali neposredno vplivajo na načrtovanje svetlobe v stavbah. 

Pravilno načrtovanje naravne svetlobe pozitivno vpliva na zdravje uporabnikov in energijsko učinkovitost objekta. Na konferenci bodo predavali svetovni in domači strokovnjaki iz različnih področij, ki se dotikajo načrtovanja naravne svetlobe v arhitekturi.

Konferenca je za slušatelje brezplačna, potrebna je predhodna prijava, ki jo lahko opravite na tej povezavi. Število mest je omejeno.

hisa1280

Konferenca je razdeljena na pet tematskih sklopov. Posamezno predavanje  traja okvirno 20 min. Uvodoma se bomo posvetili vplivom naravne svetlobe na zdravje in si zastavili mnogo vprašanj. Pojasnili bomo novo evropsko regulativo, ki je v pripravi, in pokazali veliko dobrih praks pri načrtovanju naravne svetlobe v arhitekturi. 

Ob zaključku konference bomo med udeleženci s pomočjo spletne aplikacije izžrebali dva nagrajenca, ki bosta odpotovala prejela aranžma za svetovno konferenco Daylight Symposium 2019.

Tukaj si lahko pogledate program konference.


Organizator konference: Velux Slovenija