Zelena-Slovenija-logo

Portal za trajnostni razvoj

Kontakt:

Kontaktirajte nas na e-naslov info@zelenaslovenija.si ali pokličite na 03 42 66 700.

Poiskali bomo ustrezno rešitev za vas.

Kaj nudimo?

V skladu s specializiranim znanjem in bogatimi izkušnjami s področja družbene odgovornosti, trajnostnega razvoja in komuniciranja nudimo storitve z visoko dodano vrednostjo:

  • v sodelovanju s podjetji in organizacijami pripravimo politiko družbene odgovornosti in trajnostnega razvoja
  • snujemo strategije družbene odgovornosti in  trajnostnega razvoja za podjetja in organizacije
  • svetujemo pri vzpostavitvi modela in  kazalnikov po ključnih stebrih strategije trajnostnega razvoja in družbene odgovornosti, s katerim podjetja in organizacije optimizirajo svoje poslovanje in zasnujemo svoje družbeno odgovorno in trajnostno poročanje (tudi na podlagi standarda GRI)
  • svetujemo pri okoljskemu in trajnostnemu komuniciranju
  • pripravljamo izobraževanja in usposabljanja o ključnih izzivih trajnostnega razvoja in družbene odgovornosti  po meri naročnika

Zelena Slovenija je vizija – vizija zelenega razvoja Slovenije. To vizijo razširjamo in jo hkrati operacionaliziramo s konkretnimi programi in projekti. Zato smo razvili blagovno znamko Zelena Slovenija, ki povezuje širok diapazon komunikacijskih in drugih projektov.

Vabimo vas, da ste del zelene vizije in partner Zelene Slovenije!

Zelena-Slovenija-krog-520-jun-2015

Strokovna revija EOL Knjižna zbirka Zelena Slovenija Okoljski učbeniki Okojski simpoziji, trajnostni forum Zeleno omrežje Slovenije Akademija Zelena Slovenija Zeleno komuniciranje Okoljske izobraževalne oddaje Natečaj Najbolj zelena občina Trajnostno svetovanje


Kontaktirajte nas na e-naslov info@zelenaslovenija.si ali pokličite na 03 42 66 700.

Poiskali bomo ustrezno rešitev za vas.